Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray Avrupa Ligi

Nef Stadında saat 20. Galatasaray ve Fenerbahçenin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki maç programı belli oldu.

Galatasaray avrupa ligi
Uefa Avrupa Ligi Kupa Kupalar Imparator

Maçında Nef Stadyumunda Rus ekibi Lokomotiv Moskovayı konuk ediyor.

Galatasaray avrupa ligi

. Grup maçları sona erdi. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı exxen linki. Haftasında heyecan devam ediyorGalatasaray E Grubu 4. Futbol severler Galatasarayın grupta kaçıncı sırada.

Galatasaray un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu. Hafta maçında Lokomotiv Moskovayı Nef Stadında konuk ediyor. Temsilcimiz Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. Peki Galatasaray Avrupa Liginde kaç puanda kaçıncı sırada GS grubu puan durumu UEFA Avrupa Ligi E grubu puan durumu ve detayları haberimizde.

Maçında Marsilya ile 0-0 berabere kaldı. UEFA Avrupa Liginde 4. Gruptaki diğer takımlar Lazio ise sahasında Marsilya ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde 4.

UEFA Avrupa Ligi E Grubuna Lazio galibiyetiyle başlamasının ardından Marsilya deplasmanından 0-0lık beraberlikle dönen Galatasaray 3. Maçında Lokomotiv Moskova deplasmanından 1-0lık galibiyetle ayrıldı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Liginde temsil eden ve gruplara kalan Galatasaray Avrupa Liginde forma. 3 maçta aldığı 2 galibiyet 1 beraberlikle lider konumda bulunan Sarı-Kırmızılılar namağlup unvanını korumak isterken grupta son sırada bulunan Lokomotiv Moskovada 3 puan için sahada.

UEFA Avrupa Ligi 2. UEFA Avrupa Ligi E Grubuna Lazio galibiyetiyle başlayan Galatasaray 2. 7 puanla zirvede bulunan Aslan evinde Rus ekibini devirip gruptan çıkma yolunda dev bir adım atmayı hedefliyor. Hafta maçında Lokomotiv Moskovaya konuk oluyor.

Temsilcilerimizden FB ve GS bugün 3 puan için sahaya çıkacak. Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş maçında Randers ile karşı karşıya geldi. Fransada çıkacak olası bir beraberlik Galatasarayın işine. Grup maçında temsilcimiz Galatasaray ile Rus ekibi Lokomotiv Moskova Nef Stadında karşı karşıya geliyor.

Gruptaki diğer maçta Lazio ile Marsilya 0-0 berabere kaldı. Gruptaki diğer maçta Marsilya TSİ 2300te Lazioyu ağırlayacak. Avrupa Liginde fırtına gibi esen Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray 4. UEFA Avrupa Ligindeki temsilcilerimizden Galatasaray grubun 3.

GALATASARAY 2008-09 AVRUPA LİGİ MAÇLARIGalatasarayın 2008-2009 sezonunda Avrupa Liginde oynadığı tüm karşılaşmaları tek bir video altında topladık. UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Lokomotiv Moskova exxen izleUEFA Avrupa Liginde Galatasaray ile Lokomotiv karşı karşıya geliyor. Bugün UEFA Avrupa Liginde grupların 4. E Grubu mücadele eden sarı-kırmızılılar Rusyanın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek.

Gruptaki puan durumu merak edilen takımlardan birisi de. UEFA Avrupa Ligi ile ilgili günün öne çıkan gelişmelerini ve son dakika UEFA Avrupa Ligi haberlerini Türkiyenin spor sitesi Skorerin bu kategorisi üzerinden takip edebilirsiniz. Fenerbahçe D Grubunda Olympiakos Eintracht Frankfurt ve Royal Antwerp ile eşleşti. UEFA Avrupa Ligi 1.

UEFA Avrupa Liginin 4. Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı öncesinde Lazioyu 1-0 mağlup ederken Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere. Bu maçı reklamsız kesintisiz HD.

Rakibini deplasmanda 1-0la geçen Sarı. Hafta heyecanı yaşanıyor E Grubunda bulunan Galatasaray Lokomotiv Moskovayı konuk ediyor. Galatasaray Avrupa Ligi puan durumu. Maçların ardından temsilcilerimizin puan durumları ve gruptaki sıralaması merak edildi.

UEFA Avrupa Ligi haberleri Galatasarayın Avrupa Ligi ile ilgili son dakika haber ve gelişmelerini takip edebilirsiniz. Maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmandan 1 puanla dönen Fatih Terim yönetimindeki Aslan liderlik. E Grubu güncel puan durumu ve Cimbomun fikstürü.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanan mücadeleyi takımımız 2-1 kaz. Maçında Lokomotiv Moskovaya konuk oluyor. Grup maçları sona erdi. Lazioyu 1-0 deviren Marsilya ile 0-0 berabere kalan ve grupta liderlik koltuğuna kurulan Galatasaray.

Liderlik koltuğunda oturan Fatih Terim yönetimindeki Aslan Moskovadan zirvede dönmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray avrupa ligi
Galatasaray Uefa Cup Winner Futbolcular Spor Futbol

Galatasaray avrupa ligi
Pin On Lifestyle

Galatasaray avrupa ligi
Galatasaray In Uefa Avrupa Ligi Ndeki Rakibi Belli Oldu Avrupa Isvicre Olinda

Galatasaray avrupa ligi
Galatasaray In Uefa Avrupa Ligi Ndeki Rakibi Neftci Futbolcular Mac Spor

Galatasaray avrupa ligi
Galatasaray Uefa Com Uefa Super Cup Uefa Champions League European Football

Galatasaray avrupa ligi
Psg Galatasaray Macini Sifresiz Canli Izle Fox Sports Net Chicago Cubs Logo England Game

Galatasaray avrupa ligi
Galatasaray Uefa Avrupa Ligi Icin Oyuncu Listesine Aktuelledi Avrupa Glasgow Futbol

Galatasaray avrupa ligi
Uefa Avrupa Ligi On Eleme 2 Mac Galatasaray Ostersunds Tarih 20 Temmuz 2017 Saat 20 00 Stat Turk Telekom Stadi Tv Kanali Europa League League

Post a Comment for "Galatasaray Avrupa Ligi"